DRC10
DEMAG produceert afstandbesturingen zowel in infrarood als in radiografisch.

Radiografisch

De DRC-MP is een multi-funktionele afstandbesturing voor hijstechniek en machinebouw. De besturing kan worden geleverd met een DRC-10 drukknopzender of een DRC-J joystickzender.

 

De DRC-10 is compacte handzender met 10 drukknoppen, waarvan 6 proportioneel, door middel van speciale drukknopelementen. Deze functies kunnen als proportioneel of 2-traps worden uitgevoerd. Naast deze functieknoppen, de nood-uit en de claxon, zijn er nog twee functieknoppen aanwezig welke vrij inzetbaar zijn. De drukknoppen zijn voldoende groot om met handschoenen aan bedient te worden. De zender is voorzien van een display waarop via de analoge ingang van de ontvanger gegevens zichtbaar kunnen worden gemaakt.

39812

De DRC-J is een handzender met 2 joysticks en 3 drukknoppen. Ook hier proportioneel als trap-gestuurde bediening mogelijk. De zender is evenals de DRC-10 voorzien van een display voor terugkoppeling en systeemmeldingen.

 

De DRC-MP ontvanger heeft relaisuitgangen, alsook analoge (PWM) uitgangen. Tevens zijn er digitale ingangen voor terugkoppeling aanwezig.

De zender zijn beschermingsklasse IP55, de ontvanger is IP65.

 

Infra-rood
De infrarood uitvoeringen kunnen in meerdere uitvoeringen worden geleverd, nl. de IR6, IR10 en IR16, met resp. 6, 10 en 16 drukknoppen. De ontvanger is voorzien van een IR-oog dat op een geschikte plaats op de kraan gemonteerd dient te worden. Om het contact tussen handzender en ontvanger te verbeteren kan een tweede IR-oog worden aangesloten.


info-aanvraag-over