38881-2Medio 2003 heeft DEMAG een nieuwe lijn frequentieregelaars op de markt gebracht onder de naam Dedrive Compact. De naam zegt het al: een compacte regelaar die meer in zijn mars heeft dan het formaat doet vermoeden.

De Dedrive Compact moet niet worden onderschat. Hij beschikt over speciale functionaliteit, software- en hardwarematig gerealiseerd, voor het aansturen van bijv. frequentiegeregelde hijsunits. Zo is ook de speciale DEMAG ProHub-functie geintegreerd. Dit is een functie waarbij de maximale hijssnelheid wordt verhoogd naarmate de belasting op de motor kleiner is. Hiermee wordt altijd het maximale rendement uit de installatie gehaald.

Desondanks is de regelaar ook voor eenvoudigere toepassingen zoals rijbewegingen een prijstechnisch verantwoorde keuze.

De Dedrive Compact regelaars zijn leverbaar met nominale stromen van 2 A tot 110 A. De regelaar kan door middel van een afneembaar display of Parcom Compact software worden geprogrammeerd. Communicatie met de overige besturing kan via digitale I/O, Profibus, Canbus, RS232 of RS485. Kortom er is altijd wel een geschikte interface voor uw stuursignalen.

Analoge ingang en ingang voor temperatuurvoeler en impulsgever zijn standaard voorzien. Uiteraard zijn ook alle toebehoren zoals netfilter, smoorspoel en remweerstand leverbaar. De regelaar is kortsluitvast en kan gedurende 60 seconden 1,5 x In uitsturen; gedurende 10 seconden zelfs 2 x In.


 


info-aanvraag