Het KBK-systeem bestaat uit modulaire componenten. Basiselement is een speciaal kokerprofiel, dat in verschillende bouwgrootten geleverd wordt en zich kenmerkt door een gering eigengewicht en hoge stijfheid. Samen met alle overige componenten vormt het een bouwsysteem, waarmee zich oneindig veel combinaties laten samenstellen. Deze flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden maken dat het systeem zo uniek is en inzetbaar in bijna alle situaties.

De componenten worden door middel van schroefverbindingen gekoppeld en zijn eenvoudig te monteren. Hierdoor blijft een KBK-systeem ook gemakkelijk aanpasbaar aan wisselende situaties op de werkvloer. Een sterk punt met het oog op de toekomstige groei van uw bedrijf.

Of u nu een mono-rail, enkelligger hangkraan, of dubbelligger hangkraan nodig heeft, het is mogelijk met het KBK-programma. Met behulp van bochten en wissels is het mogelijk complexe mono-rail systemen te maken, voor het verplaatsen van producten door het assemblage traject.

Bevestiging van de baan aan metalen spanten is mogelijk met de speciale ophangbevestigingen en klembeugels. Bij betondekken worden chemische ankers toegepast. De ophangingen met draadstangen maken het mogelijk de baan op elke gewenste hoogte te monteren aan uw dakconstructie. De rijwerken met de speciale gelagerde loopwielen, maken het handmatig verduwen van lasten gemakkelijk, hoewel elektrische aandrijvingen ook tot de mogelijkheden behoren.

Wij adviseren en ontwerpen probleem-specifieke oplossingen, waarbij wij uw wensen niet uit het oog verliezen. Wij leveren en monteren uw KBK-systeem snel en vakkundig, en staan ook daarna voor u klaar voor de jaarlijkse inspecties en onderhoud.