ELMEC beschikt over een zeer uitgebreid magazijn, waarin o.a. vrijwel alle DEMAG slijtage- en standaarddelen voorradig zijn. Op deze manier kunnen wij de gemiddelde levertijden zeer kort houden. Voor u betekent dit een minimale stilstand van uw hijsinstallatie of machine.

elmec133

Door de jaren heen hebben wij een goed inzicht gekregen in de vraag naar bepaalde onderdelen. Onze voorraad is dan ook optimaal afgestemd op de eisen van onze klanten en omvat ca. 15.000 verschillende artikelen, variërend van een eenvoudig O-ringetje tot complete takels en aandrijvingen.

DEMAG heeft een goede reputatie als het gaat om de leverbaarheid van onderdelen. Momenteel gaat DEMAG nog terug tot takels en motoren uit de tweede helft van de jaren 60 en in sommige gevallen zelfs nog verder! U bent dus verzekerd van vele jaren ondersteuning op het gebied van materialen en kennis. In 1999 heeft DEMAG de productie van bepaalde onderdelen van de z.g. "oude" P-serie staaldraadtakels stopgezet. Bij klanten leidde dit tot verontwaardiging omdat zij hun takels niet meer konden repareren. Indien wij echter wezen op de leeftijd van deze takels, kon
elmec97
men veelal wel begrip opbrengen voor deze beslissing van DEMAG; dit type takel is nl. door DEMAG tot 1963 geproduceerd. Deze takels waren dus al minimaal 36 jaar in bedrijf en naar volle tevredenheid blijkbaar! Dit zegt veel over de levensduur van de DEMAG producten.

Gezien het feit dat we veel vragen kregen van klanten omtrent deze onderdelen, hebben wij langdurige gesprekken met DEMAG gevoerd, met als uitkomst dat DEMAG een deel van de onderdelen toch weer, voor nog onbepaalde tijd, in productie heeft genomen. Dit geeft eens te meer aan dat DEMAG staat voor de hoge kwaliteit en lange levensduur van hun producten.

Onze voorraad, mede op het gebiedt van "exotische" onderdelen is tot ver over de landsgrenzen bekend en internationale leveringen over de hele wereld zijn aan de orde van de dag.

info-aanvraag-over