Gedurende de levensduur van een kraaninstallatie kunnen de gebruiksomstandigheden zich dusdanig wijzigen dat het nodig is om de kraaninstallatie hierop aan te passen.
Bij oudere installaties ontstaan hogere onderhouds- en reparatiekosten. Hierdoor gaat tevens de beschikbaarheid van de installatie omlaag.
U heeft behoefte aan een hogere performance, extra functies en nieuwe toepassingsmogelijkheden of een verlenging van de gewenste levensduur.
In al deze gevallen komen wij graag met u in gesprek zodat wij op basis van onze ervaring en kennis een passend voorstel kunnen maken voor het aanpassen van de installatie aan de nieuwe situatie. Op deze manier kunt u de bestaande kraan op een economische en optimale manier blijven gebruiken zonder de hoge investering voor een kompleet nieuwe kraaninstallatie. Hierdoor zullen de bedrijfskosten beduidend omlaag gaan. Hierbij komt nog een verbeterd bedieningsgemak en vereenvoudigde onderhoudswerkzaamheden.

Wij zijn u graag van dienst als specialisten op het gebied van ombouw en moderniseringen van kranen. Snel, ongecompliceerd, prijstechnisch interessant. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring als bouwer van duizenden kraaninstallaties.

Wisselt een portaalkraan van locatie dan vergt dit een reeks van maatregelen, van demontage, transport en montage tot het vernieuwen van onderdelen. Wij kunnen dit traject geheel voor u verzorgen, tot hernieuwde inbedrijfstelling toe. Door de verandering van locatie kan het nodig zijn de overspanning van de kraan aan te passen, of wellicht is er behoefte aan een andere takel. In deze samenhang kan ook een sanering van de kraanbaan noodzakelijk zijn aangezien dit van grote invloed is op de levensduur van diverse kraancomponenten. Meestal gaat het in dit soort gevallen om een combinatie van ombouw en modernisering. Onze vakkundige ingenieurs adviseren u hierbij graag.