Onze servicedienst is u graag van dienst voor de levering van onderdelen en componenten van diverse merken. Onze service gaat van de levering van losse onderdelen en componenten tot het compleet inbouwen en weer bedrijfsklaar opleveren van uw installatie.

De meeste aan slijtage onderhevige onderdelen zijn bij ons of bij onze partners op voorraad. Daarnaast kunnen we samen met u een overzicht opstellen van de belangrijkste slijtagedelen en een voorstel doen voor een minimale voorraad reserveonderdelen op locatie. Voor niet meer leverbare onderdelen worden door ons naar de laatste stand der techniek alternatieven gezocht of vervangende onderdelen aangemaakt. Op deze manier kunt u nu reeds anticiperen op toekomstige problemen om zodoende de beschikbaarheid van uw installatie te optimaliseren.

Optimale beschikbaarheid 
Wij zorgen ervoor dat uw kraan optimaal ter beschikking staat. Ons service concept met een grote voorraad reserveonderdelen en onze directe contacten met KSR en DEMAG geven u toegang tot een grote verscheidenheid aan onderdelen variërend van een eenvoudige bout of loopwielen tot een complete loopkat. Mocht uw installatie een keer uitvallen dan is ons vakkundig serviceteam snel ter plekke om stilstand en kosten te minimaliseren.

Ondersteuning 24 uur per dag
Wij zijn er als u ons nodig heeft. Via ons algemeen telefoonnummer kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij geven telefonische ondersteuning of verhelpen uw storing op locatie door het uitwisselen of repareren van defecte onderdelen.Onze besturingstechnici helpen u bij complexe elektronische problemen. Met het Telelink-systeem van KSR kunnen onze servicetechnici op elk gewenst moment online hulp verlenen of samen met een service medewerker op locatie de problematiek bespreken.