Elektro-kettingtakkel DC

39040-1De elektro-kettingtakel DC wordt seriematig vervaardigd conform Europese norm FEM. De takel kan een ergonomisch hulpmiddel zijn en is geruisarm en veelzijdig inzetbaar. Als hijsmiddel boven machines, werkplekken e.d. of geïntegreerd in een monorail of kraansysteem kan deze takel een technisch en economisch gunstige oplossing bieden. Door het geringe eigen gewicht is de takel eenvoudig toepasbaar als handverduwbaar kraansysteem, maar ook verkrijgbaar in elektrisch verrijdbare uitvoering, waarbij het rijwerk is voorzien van een regelaar met instelbare snelheden, acceleratie etc.

De takels zijn compact waardoor een gunstige effectieve hijshoogte mogelijk is. Standaard zijn de takels voorzien van een geïntegreerde relaisbesturing. De takels zijn beveiligd tegen overbelasting d.m.v. een ingebouwde slipkoppeling. De elektronica schakelt de motor af bij het doorslippen van de koppeling. De isolatieklasse van de takels is standaard IP55, hoger is optioneel ook mogelijk.

De kettingtakels zijn leverbaar in hijsvermogens van 80 kg tot maximaal 5.000 kg. Hijssnelheden tot maximaal 30 m/min, met fijngang d.m.v poolomschakelbare motor of traploos met geïntegreerde frequentieregeling.

 


pdf Documentatie Demag kettingtakel DC-Com, Duits (0,52 Mb)
pdf Documentatie Demag kettingtakel DC-Com, Engels (0,52 Mb)
pdf Documentatie Demag kettingtakel DC-Pro, Duits (3,32 Mb)
pdf Documentatie Demag kettingtakel DC-Pro, Engels (3,31 Mb)


info-aanvraag-over