Draadloze afstandsbedieningen worden een steeds vertrouwder beeld in de diverse produktie-omgevingen; steeds meer kranen, machines en voertuigen worden voorzien van draadloze bedieningen. De redenen hiervoor zijn divers, maar gebruiksgemak en veiligheid zijn hierbij het belangrijkste. De laatste jaren zijn er ook veel ontwikkelingen geweest die hebben geleid tot hoge betrouwbaarheid en dalende prijs.

Levering
Elmec heeft een divers leverprogramma aan draadloze afstandsbesturingen. Zo vertegenwoordigen wij de merken ARC, TELETEC, SAGA en DEMAG.
Wij leveren, monteren en onderhouden de afstandsbedieningen van deze merken met eigen mensen. Aan hand van bijvoorbeeld elektrische schema's kunnen wij voor u bepalen welk type geschikt is voor uw toepassing.

Service
Wij beschikken ook zelf over een elektronica afdeling die reparaties uitvoert aan genoemde merken. Zowel complete sets als losse onderdelen heeft Elmec op voorraad. Doordat de systemen niet naar de fabrikant opgestuurd hoeven te worden zijn de reparatietijden kort en de kosten gunstig.

Spectrum-analyse
Wij bieden ook een meet-service aan, waarbij wij met eigen professionele meetapparatuur de bij u gebruikte frequenties kunnen inventariseren, een z.g. spectrum-analyse. Deze analyse lokaliseert eventuele frequentie-overlappingen en stoorsignalen, waarna deze doelgericht aangepakt kunnen worden.

Actie
Tot 1 juli 2014 hebben wij een speciale actie op onze ARC afstandsbesturingen:
U krijgt nu tijdelijk bij een complete ARC afstandsbesturing een tweede handzender + wandhouder gratis. Zo hoeft u geen accu's meer te wisselen; er is altijd een zender paraat.
Zie de brochure voor meer info: ARC productbrochure

Uw voordeel op:
Set Arc Flex 4Ex (4 drukknoppen, noodstop, start)  € 159,- 
Set Arc Flex 8Ex (8 drukknoppen, noodstop, start) € 179,-
Set Arc Flex 12Ex (12 drukknoppen, noodstop, start) € 199,-