artikel2.1
 artikel2
Onlangs heeft Elmec opnieuw besloten deel te nemen aan twee evenementen in de evenementenhal te Venray, beide te houden in november 2014. Het gaat om de Transport Compleet (voorheen Carrosserie Vakdagen) en de Technische Industriële Vakbeurs (TIV). Voor Elmec is dit de vierde keer dat we aan deze evenementen deelnemen. Voor ons een ideale manier om onze diensten en producten onder de aandacht te brengen bij nieuwe relaties maar ook zeker om met bestaande relaties in ontspannen sfeer een praatje te maken.

Transport Compleet is een beurs die zich richt op alle facetten van de carrosserie-bouw. Dus zowel de bouwers als ook de toeleveranciers. Elmec presenteert zich hier als een betrouwbare partner in de hijstechniek. Tevens zijn de radiografische afstandsbesturingen een gewild product in deze markt, voor diverse toepassingen zoals laadkleppen, achterasbesturing etc. Transport Compleet vindt plaats op 11, 12 en 13 november.

TIV is een vakbeurs waar een zeer brede groep toeleveranciers voor de industrie zich presenteert aan een breed publiek uit alle sectoren. Elmec mag hier, als hét kraanservice-bedrijf van de regio, natuurlijk niet ontbreken. TIV vindt plaats op 18,19 en 20 november.

Zet de data alvast in uw agenda! Enkele weken van tevoren zullen wij u, ter herinnering, nog meer informatie sturen en de mogelijkheid bieden om gratis toegangskaarten aan te vragen.